Nijmegen – Waalbridge (1)

Nijmegen and Grave 17 – 20 September 1944: British engineers removing the charge which the Germans had set in readiness to blow the Nijmegen bridge.
Then image: Imperial War Museum
Catalogue number: B 10174
Creator: No 5 Army Film & Photographic Unit, Midgley, A. N. (Sergeant)
Now image: WW2 Then in NOW, Cor Sleutel

 

2 thoughts on “Nijmegen – Waalbridge (1)

  1. Good work mate;)
    Hi, ik ben Frank, nu Bocholt, en sinds lange tijd bezig gewest met het onderwerp oorloog in mijn thuis. Vooral in met de gebeurtenissen in de Reichswald. Toen gestopt met het diepgaande hobby om o.a. het beroep en verhuizen. Maar het blijt toch steeds spannend. En jouw werk doet me echt plezier, om er weer mee te beginnen.
    Beste groeten, Frank

    • Beste Frank, bedankt voor je reactie. Ik ben zoals je misschien gezien hebt op veel locaties in de omgeving van het Reichswald geweest (zie Operation Veritable) maar nog steeds niet alle. Ook voor mij heeft deze locatie bovenmatige interesse omdat die dicht bij Nederland ligt. Leuk om te horen dat je het weer wilt oppakken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *